20/12
2023

Χριστουγεννιάτικο δείπνο

Χριστουγεννιάτικο δείπνο

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, έλαβε χώρα, με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο δείπνο των μελών και των φίλων της ΕΔΕΒΕ στην αίθουσα Allegro του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος, Απόστολος Αιγυπτιάδης, χαιρέτισε την ολοκλήρωση μιας πετυχημένης χρονιάς για την ΕΔΕΒΕ και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες για όλους το 2024!

16/11
2023
21η Συνεδρίαση του ΔΣ

Πραγματοποιήθηκε η 21η Συνεδρίαση του ΔΣ στα γραφεία της Εταιρείας στην Άνω Πόλη με τα ακόλουθα θέματα:

1. Επικύρωση των Πρακτικών της 19ης και 20ής Συνεδρίασης

2. Ενημέρωση του κ. Ιατρόπουλου για τη Συνεδριακή Ημερίδα της 20.10.23

3. Προγραμματισμός περιόδου Ιανουαρίου – Ιουνίου 2024

4. Απόφαση για τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής της κοπής της πίτας της ΕΔΕΒΕ

20/10
2023

Συνεδριακή Ημερίδα στα Ιωάννινα

Συνεδριακή Ημερίδα στα Ιωάννινα

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων: Ευκαιρία ή απειλή;

Με την εκτίμηση ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων είναι ένα ταξίδι που αποτελεί ευκαιρία για όσες επιχειρήσεις το αντιληφθούν εγκαίρως και πάρουν την απόφαση να το ξεκινήσουν ενώ είναι απειλή για όσες επιχειρήσεις δεν μετασχηματιστούν, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδας (ΕΔΕΒΕ) και ειδικότερα το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, με θέμα «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων: Ευκαιρία ή απειλή;» στo Ξενοδοχείο ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΑΛΛΑΣ στα Ιωάννινα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότερα από 130 Διευθυντικά στελέχη πληροφορικής (CIOs, IT Directors, IT Managers), Διευθυντές επιχειρήσεων (CEOs, COOs, Γενικοί Διευθυντές, Οικονομικοί Διευθυντές), εκπρόσωποι διοικήσεων μεγάλων οργανισμών, πανεπιστημίων και της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι επιχειρήσεων τεχνολογίας της Ηπείρου.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες ALGOSYSTEMS, CISCO, CYCLOPT, ENTERSOFT, EPSILON SINGULARLOGIC, GRANT THORNTON, NATECΗ, ODYSSEY, SOFTONE, ενώ υποστηρικτές ήταν οι ITWAY, HUMANUS CAPITIS, C-Ioannina, EMPIST, ITSMF Hellas, χορηγοί επικοινωνίας η VORIA.gr, KA-Business.gr ενώ σημαντική ήταν η συνδρομή του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ΠΙNΔΟΣ στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

07/09
2023
Εικοστή Συνεδρίαση του ΔΣ

Πραγματοποιήθηκε εμβόλιμη συνεδρίαση του ΔΣ στο πλαίσιο της φθινοπωρινής συνάντησης επανεκκίνησης, που έγινε στη Ταβέρνα «Στέκι στον Αφρό».

Μοναδικό θέμα η έγκριση πραγματοποίησης εκδήλωσης του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού στα Ιωάννινα την 20.10.23

21/06
2023

Welcome Summer Party

Welcome Summer Party

Πραγματοποιήθηκε στο Shark το καλοκαιρινό πάρτυ της ΕΔΕΒΕ, όπου μέλη και φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

30/05
2023
Δέκατη ένατη Συνεδρίαση του ΔΣ (διαδικτυακά)

1. Επικυρώθηκαν τα πρακτικά της 18ης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Αποφασίσθηκε η διαδικασία υλοποίησης των τροποποιήσεων του Καταστατικού

3. Μετά από προτάσεις που κατατέθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. τελικά αποφασίστηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στο SHARK την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023.

4. Εγκρίθηκε η εγγραφή νέων μελών στην Εταιρεία

26/05
2023

Technology Forum της BEYOND

Technology Forum της BEYOND

Η ΕΔΕΒΕ συμμετέχει δυναμικά στο Technology Forum της BEYOND με το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού και τον Πρόεδρό του Θανάση Ιατρόπουλο.

17/05
2023

2η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

2η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της Εταιρείας

Πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης η 2η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της Εταιρείας, με μεγάλη συμμετοχή, με αποτέλεσμα να έχει καταστατική απαρτία και να προχωρήσει σε οριακές τροποποιήσεις του Καταστατικού. Αυξήθηκε η θητεία του (επόμενου) Διοικητικού Συμβουλίου από 3 σε 4 έτη και οι θέσεις των Αντιπροέδρων κατά μία.

05&06/05
2023

Η ΕΔΕΒΕ υποστηρικτής του Hackathon

Η ΕΔΕΒΕ υποστηρικτής του Hackathon του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1st Social Innovation Hackathon UoM, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 5 & 6 Μαΐου 2023 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με την υποστήριξη και της ΕΔΕΒΕ.

Το 1st Social Innovation Hackathon UoM διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και χρηματοδοτείται από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ). Concept founder & Επιστημονικά Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων κ. Αικατερίνη Σαρρή, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Επιχειρηματικότητας eLab του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και μέλος του Δ.Σ. της ΕΔΕΒΕ.

19/04
2023
Δέκατη όγδοη Συνεδρίαση του ΔΣ (διαδικτυακά)

1. Έγκριση του Απολογισμού και των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας για το έτος 2022

2. Έγκριση του Προϋπολογισμού έτους 2023

3. Έγκριση της Πρόσκλησης της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας.

4. Έγκριση των προτεινόμενων τροποποιήσεων του Καταστατικού.

23/03
2023
Δέκατη έβδομη Συνεδρίαση του ΔΣ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας. Αποφασίσθηκε η συμμετοχή της Εταιρείας στο του Innovation Hackathon του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις 5 & 6 Μαΐου 2023, μετά από πρόταση της κ. Σαρρή, διοργανώτριας του Hackathon. Επίσης, μετά από πρόταση του κ. Ιατρόπουλου αποφασίσθηκε η συμμετοχή της Εταιρείας στο TECHNOLOGY FORUM που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της έκθεσης BEYOND που διοργανώνεται από την HELEXPO – ΔΕΘ στις 24, 25 & 26 Μαΐου 2023.

Τέλος εγκρίθηκε η συμμετοχή ενός νέου εταιρικού και δύο φυσικών προσώπων – μελών στην Εταιρεία.

06/03
2023

«Επιχειρηματικότητα και Επιχειρηματικό Σχέδιο»

Παρουσίαση του Βιβλίου «Επιχειρηματικότητα και Επιχειρηματικό Σχέδιο»

Παρουσίαση του Βιβλίου «Επιχειρηματικότητα και Επιχειρηματικό Σχέδιο» του μέλους του ΔΣ κ. Κατερίνας Σαρρή , με τη συμμετοχή ως ομιλητή του Προέδρου της ΕΔΕΒΕ κ. Αιγυπτιάδη καθώς και πολλών μελών της Εταιρείας στο ακροατήριο.

23/02
2023
Δέκατη έκτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρίας ΖΚΡ Consultants του Αντιπροέδρου του ΔΣ κ. Ιωάννη Ρουκά. Αποφασίσθηκε η διεξαγωγή της 2ης Τακτικής Γενικής Συνέλευση της Εταιρείας την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023.

Τέλος, εγκρίθηκε η εισδοχή των τριών πρώτων εταιρικών μελών της Εταιρείας, Της ‘ADAM’s SHOES’ Αφοί Χατζηπροδρόμου ΑΕ, του ‘Α.Π.Σ.Ι. ΠΙΝΔΟΣ’, με έδρα τα Ιωάννινα, καθώς και της ‘Κυκλικής Βελτιστοποίησης ΙΚΕ’.

16/02
2023

Πραγματοποίηση κοινής ημερίδας με το ΕΒΕΘ

Πραγματοποίηση κοινής ημερίδας με το ΕΒΕΘ

Πραγματοποίηση κοινής ημερίδας σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με τίτλο «Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα: το κλειδί επιτυχίας για τη σύγχρονη επιχείρηση».

Εκ μέρους της ΕΔΕΒΕ συμμετείχε ως εισηγητής το μέλος του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού κ. Ξενοφών Λιαπάκης.

02/02
2023

Κοπή Βασιλόπιτας για το 2023

Κοπή Βασιλόπιτας για το 2023

Το βράδυ της 2ας Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα Allegro του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε εορταστική ατμόσφαιρα και με την παρουσία πολλών μελών και φίλων κόπηκε η Βασιλόπιττα της Εταιρείας από τον Πρόεδρό της Απόστολο Αιγυπτιάδη.

Η πρώτη Πέμπτη του Φεβρουαρίου, παγκόσμια ημέρα αισιοδοξίας, ήταν η ιδανική στιγμή για την ανανέωση της αισιοδοξίας των μελών της ΕΔΕΒΕ για μια δημιουργική και δυναμική χρονιά, με διαρκείς επιτυχίες.

Τυχερός της βραδιάς ο κ. Ρήγας Τζελέπογλου, ιδρυτικό και επίτιμο μέλος της Εταιρείας, Πρόεδρος του ICBS. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Γκιουλέκας και Δημήτρης Κούβελας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Μαρία Καραγιάννη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Τζόλλας , πολλά μελή και φίλοι της Εταιρείας.

19/01
2023
Δέκατη πέμπτη Συνεδρίαση του ΔΣ

Η πρώτη συνεδρίαση του 2023 συνήλθε στα γραφεία της Εταιρείας (Κρίσπου 9).

Αποφασίσθηκε η πραγματοποίηση δύο εκδηλώσεων, της Βασιλόπιτας στο Μέγαρο Μουσικής την 2.2.23 και κοινής εκδήλωσης με το Ε.Β.Ε.Θ., την Τετάρτη 15.2.2023 με θέμα ‘Διοίκηση Αλλαγών – Change Management’ στην οποία θα συμμετάσχει για λογαριασμό της Ε.Δ.Ε.Β.Ε. εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Τέλος, εγκρίθηκε η εισδοχή τριών νέων μελών.

20/12
2022

Δέκατη τέταρτη Συνεδρίαση του ΔΣ

Δέκατη τέταρτη Συνεδρίαση του ΔΣ

Δέκατη τέταρτη Συνεδρίαση του ΔΣ στον χώρο του εστιατορίου OLYMPOS NAOYSSA στο κτήριο του ξενοδοχείου ON RESIDENCE (Λεωφόρος Νίκης 5).

Εκλέχθηκε ως μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής ο κ. Χάρης Δημόπουλος, σε αντικατάσταση της κας Αικατερίνης Σαρρή, η οποία ανέλαβε καθήκοντα μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Η Συνεδρίαση συνδυάσθηκε με εορταστικό δείπνο.

05/12
2022

Εκδήλωση του Ινστιτούτου Ισότητας

Εκδήλωση του Ινστιτούτου Ισότητας, με τίτλο ‘Ισότητα στους Χώρους Εργασίας’

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων το ΔΣ συγκεντρώνεται και πάλι στο Allegro για την ανταλλαγή ευχών

19/10
2022
Δωδέκατη Συνεδρίαση του ΔΣ στα γραφεία της Εταιρείας.

Ο Α Αντιπρόεδρος κ. Αθ. Ιατρόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά για την επιτυχημένη παρουσία της Εταιρείας στο Technology Forum που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 2022.

Αποφασίσθηκε η εκδήλωση που θα αφορά στα θέματα ‘ισότητας στους χώρους εργασίας’ και όπου θα παρουσιαστεί η έρευνα του ΚΕΦΙΠ, να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5.12.2022 στο Μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του. Επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης αποφασίσθηκε μικρή δωρεά για τους σκοπούς του Μουσείου.

28/09
2022
Ενδέκατη Συνεδρίαση του ΔΣ στα γραφεία της Εταιρείας
07/09
2022

Δέκατη Συνεδρίαση του ΔΣ

Δέκατη Συνεδρίαση του ΔΣ

Δέκατη Συνεδρίαση του ΔΣ με δείπνο στο χώρο του Restaurant B στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

Εκλέγεται η κ. Αικατερίνη Σαρρή ως μέλος του ΔΣ σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Δημήτρη Μίσσα.

28/06
2022

Καλοκαιρινή εκδήλωση στο Allegro

Καλοκαιρινή Εκδήλωση στο Allegro

Καλοκαιρινή εκδήλωση της Εταιρείας στην αίθουσα Allegro του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

08/06
2022
Ένατη Συνεδρίαση του ΔΣ στα γραφεία της Εταιρείας

Αποφασίζεται η συμμετοχή της Εταιρείας ως συνδιοργανωτού στο Technology Forum, έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο θεσμό, που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στο τριήμερο 29/9 με 1/10/2022.

23/05
2022

Δείπνο προς τιμήν του κ. Σταύρου Καλαφάτη

Δείπνο προς τιμήν του κ. Σταύρου Καλαφάτη, Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης

Το ΔΣ παραθέτει Δείπνο προς τιμήν του κ. Σταύρου Καλαφάτη, Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης στο εστιατόριο Kairos του Πανοράματος. Ανταλλαγή απόψεων με τον Υπουργό σε χαλαρό φιλικό κλίμα.

11/05
2022
Όγδοη Συνεδρίαση του ΔΣ στα γραφεία της Εταιρείας
06/04
2022
Έβδομη Συνεδρίαση του ΔΣ (διαδικτυακά)

Μετά από πρόταση του Προέδρου, αποφασίσθηκε σύμφωνα με τις προβλέψεις του Καταστατικού ο ορισμός των Προέδρων των Διοικουσών Επιτροπών των Ινστιτούτων της Εταιρείας ως εξής:

Ινστιτούτο Οικονομικής Διοίκησης: Ιωάννης Ρουκάς,

Ινστιτούτο Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων: Δημήτρης Μίσσας

Ινστιτούτο Πληροφορικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού: Αθανάσιος Ιατρόπουλος,

Ινστιτούτο Διοίκησης Παραγωγής: Γεώργιος Τσίκουλας,

Ινστιτούτο Πολιτισμού και Τουρισμού: Χριστίνα Καραμίχου, και

Ινστιτούτο Ισότητας : Αικατερίνη Σαρρή

Η θητεία των Προέδρων συμπίπτει με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή μέχρι την εκλογική Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2024.

16/03
2022
Έκτη Συνεδρίαση του ΔΣ (διαδικτυακά)
28/02
2022

Πρώτη κοπή Βασιλόπιτας της Εταιρείας

Πρώτη κοπή Βασιλόπιτας της Εταιρείας

Πρώτη Βασιλόπιτα της Εταιρείας στη αίθουσα ALLEGRO του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Συμμετέχουν τα μέλη της Εταιρείας και περιορισμένος αριθμός φίλων λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων της πανδημίας.

16/02
2022

Πραγματοποίηση διαδικτυακού σεμιναρίου

Πραγματοποίηση διαδικτυακού σεμιναρίου

Πραγματοποίηση διαδικτυακού σεμιναρίου σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ICBS και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με τίτλο «Η Στρατηγική των ΜΜΕ στο πλαίσιο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης». Εκ μέρους συμμετείχε ως εισηγητής ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Τσίκουλας.

09/02
2022

Πέμπτη Συνδεδρίαση του ΔΣ (διαδικτυακά)

Πέμπτη Συνδεδρίαση του ΔΣ (διαδικτυακά)

Ιδρύονται με ομόφωνη απόφαση τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό Ινστιτούτα ως εξής:

1. Ινστιτούτο Marketing,

2. Ινστιτούτο Οικονομικής Διοίκησης,

3. Ινστιτούτο Πληροφορικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού,

4. Ινστιτούτο Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων και Ανάπτυξης Ηγεσίας

5. Ινστιτούτο Διοίκησης Παραγωγής,

6. Ινστιτούτο Πολιτισμού και Τουρισμού,

7. Ινστιτούτο Ισότητας

17/01
2022

Τέταρτη Συνεδρίαση του ΔΣ (διαδικτυακά)

Τέταρτη Συνεδρίαση του ΔΣ (διαδικτυακά)

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Αιγυπτιάδη, προσκλήθηκε για ένα σύντομο χαιρετισμό ο κ. Ρήγας Τζελέπογλου, Πρόεδρος του ICBS και εμβληματική προσωπικότητα της πόλης στον τομέα της επιχειρηματικότητας την οποία και έχει υπηρετήσει από πολλούς τομείς. Ο κ. Τζελέπογλου, Επίτιμο μέλος και θερμός υποστηρικτής της Εταιρείας, μας εξέφρασε για άλλη μία φορά την στήριξή του μαζί με τις ευχές του για το νέο έτος.

21/12
2021

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με τo ICBS

21.12.2021

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με τo ICBS

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων το ΔΣ συγκεντρώνεται και πάλι στο Allegro για την ανταλλαγή ευχών

08/12
2021

Τρίτη Συνεδρίαση του ΔΣ (Allegro)

08.12.2021

Τρίτη Συνεδρίαση του ΔΣ (Allegro)

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων το ΔΣ συγκεντρώνεται και πάλι στο Allegro για την ανταλλαγή ευχών

10/11
2021

Δεύτερη Συνεδρίαση του ΔΣ στο Κτίριο της Κρίσπου

10.11.2021

Δεύτερη Συνεδρίαση του ΔΣ στο Κτίριο της Κρίσπου
05/11
2021
Παρουσία της Εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook- LinkedIn – Instagram)

Η Εταιρεία, με τη φροντίδα του Γ ́ Αντιπροέδρου Γιώργου Τσίκουλα είναι πλέον παρούσα με δική της σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, LinkedIn και Instagram.

01/11
2021

Παραχώρηση του Κτιρίου της Κρίσπου 9 ως έδρα της Εταιρείας

01.10.2021

Παραχώρηση του Κτιρίου της Κρίσπου 9 ως έδρα της Εταιρείας

Μετά από συμφωνία με την Ένωση για τη Δημοκρατία στα Βαλκάνια η ΕΔΕΒΕ αποκτά τη μερική χρήση του κτιρίου επι της οδού Κρίσπου 9, Άνω Πόλη, ως έδρα της.

25/10
2021

Πρώτη Συνεδρίαση του ΔΣ (Σύσταση σε Σώμα) (Kairos)

25.10.2021

Πρώτη Συνεδρίαση του ΔΣ (Σύσταση σε Σώμα) (Kairos)

Η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος ΔΣ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Kairos του Πανοράματος. Το ΔΣ συγκροτήθηκε σε Σώμα και λήφθηκαν οι πρώτες αποφάσεις για την ενεργοποίηση της Εταιρείας.

20/10
2021

Πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση (Allegro)

20.10.2021

Πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση (Allegro)

Η Πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας συγκλήθηκε την 20.10.2021 με φυσική παρουσία των μελών στην αίθουσα Allegro του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Σε αυτήν πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο μέχρι 2021 – 2024.

14/10
2021
Συμμετοχή της Εταιρείας ως συνδιοργανωτή στο Technology Forum

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου Απόστολου Αιγυπτιάδη και του Πρώτου Αντιπροέδρου Θανάση Ιατρόπουλου η Εταιρεία έγινε δεκτή ως συνδιοργανωτής στο Technology Forum.

20/09
2021
Καταχώρηση της Εταιρείας στα βιβλία του Πρωτοδικείου

Την 20/9/2021 το Καταστατικό της Εταιρείας καταχωρήθηκε στα βιβλία του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με ΑΜ 10844.

17/08
2021
Επικύρωση Καταστατικού από το Ειρηνοδικείο

Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης με την υπ’ αρ. 174 Σ/2021 Διάταξή του επικύρωσε το Καταστατικό και αναγνώρισε το Σωματείο με την Επωνυμία «Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδας».

Στη συνέχεια το Ιδρυτικό Καταστατικό υποβλήθηκε στο Ειρηνοδικείο από τον νομικό σύμβουλο και μέλος της Εταιρείας κ. Απόστολο Παπαδόπουλο.

25/06
2021
Υπογραφή Καταστατικού

Μετά τις αρχικές συνεννοήσεις και την απόφαση για την ανάγκη ίδρυσης ενός Βορειοελλαδίτικου Θεσμού που θα εκπροσωπεί τα ηγετικά και διοικητικά στελέχη των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας, το αρχικό καταστατικό υπογράφεται από 28 ιδρυτικά μέλη, από όλους τους τομείς της διοίκησης, της παραγωγής και της εκπαίδευσης. Λόγω των περιορισμών της πανδημίας η λήψη των φυσικών υπογραφών έγινε με περιφορά των ιδρυτικών εγγράφων της Εταιρείας, που διήρκεσε σχεδόν τρείς μήνες.

Στη συνέχεια το Ιδρυτικό Καταστατικό υποβλήθηκε στο Ειρηνοδικείο από τον νομικό σύμβουλο και μέλος της Εταιρείας κ. Απόστολο Παπαδόπουλο.